2012-07-30 08:59:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - tele van feszültséggel

Napi horoszkóp július 30.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ezen a héten kissé lazábbra foghatja a gyeplőt: ha szerencséje van, akkor akár szabadságra is mehet. Ha nem, akkor talán a főnöke távolléte, vagy más, megnyugtató körülmény az, ami felhőtlenebbé teszi a munkahelyi légkört.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hiába van egyetlen jó ötlete, ez még nem elég a boldogulásához. Manapság több vasat is a tűzbe kell tartani, ha azt akarja, hogy valami bejöjjön. És ez nemcsak a munkahelyén, de a magánéletben is így van. Legyen résen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Anyagi életében jelentős változások következhetnek be a nem is olyan távoli jövőben. Ehhez azonban most kell megalapoznia a sikereket. Ha vannak talonban jó ötletei, akkor lásson neki a kidolgozásukhoz. Most menni fog.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Itt a nyár, és lassan már kifelé is megyünk belőle. Ha eddig még nem élvezte, még nem nyaralt, akkor vegye végre a nyakába a világot! Ötletekért nem kell a szomszédba mennie, mert van egy régi álma. Valósítsa meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne gondolja, hogy minden feladatot egyedül csakis ön tudna megoldani. Ez az oka annak, hogy állandó időzavarral küzd, és a tökéletességre vonatkozó tervei sem valósulnak meg. Bízzon másokban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Van valaki, akinek minden tettét alárendeli. Talán szerelmes, de azért még nem kellene mindenki mást elhanyagolnia. Legyen tekintettel a mások érzékenységére! És önmagát se hanyagolja el, mert azzal végképp elveszítheti a kedvest!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Eddig talán remélte, hogy új, jobb állást találhat. Mostanra vagy megtalálta, és el is nyerte, vagy immár be kell érnie a régivel. A belenyugvás is segít: talán újra észreveszi a szépséget a munkájában. Vagy másban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Itt az idő, hogy a vágyva vágyott szabadságát eltöltse, most mégis képtelen kikapcsolódni. Remélhető, hogy kellő hosszúságúra tervezte a szabadságát. Akkor talán, mire végére ér, a telefonja is végleg lemerül. És akkor szabad lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Habár kívülről megingathatatlanul nyugodtnak mutatkozik, belül valójában telis-tele van feszültséggel. És ennek csak részben oka a munkahelyi stressz. Bizonyos elvarratlan szálak vannak az életében, ami lelkifurdalást okozhat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Bámulatos tapasztalatra tehet szert: mihelyt abbahagyja az önsajnálatot, az ön nyomába erednek a sikerek. Ha a gondok nem őrlik, jó benyomást tesz a környezetére, mert szívesebben megbíznak abban, aki jó levegőt áraszt maga körül.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Magának is nehéz bevallania: érzelmi élete hullámvölgybe került. Kesergés helyet, most többet érhet el, ha a tettekkel próbálkozik. Először kívül, a háza táján legyen úrrá a káoszon, például adjon új színt a szobáinak. A többi jön magától.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Tavaly ősz óta egyfolytában a meleg után sírt, ezért elég faramuci dolog, hogy most meg a melegre panaszkodik. Élvezze inkább az előnyeit: a könnyű öltözködést, a vízpartot, a fagylaltot, a dinnyét, a sört. De vegyen naptejet is!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: